ylavalikko

Markku Oikarinen valmis jatkamaan piirin johdossa

12.11.2015

Markku Oikarinen on viime vuonna eläkkeelle jäänyt palomies Kajaanista. Hän on kahden aikuisen lapsen isä.

Markku haluaa vaikuttaa sos.dem. politiikkaan niin aluetasolla, piiritasolla kuin valtakunnankin tasolla. Hänen toiveenaan on tiivistää ja parantaa kentän toimintaa ja työtä piirin alueella.

Ensi vuonna piirin haasteena tulee olemaan talouden kehittäminen, koska puoluetuki on pienentynyt. Taloutta tulee tasapainottaa katsoen samalla toimintamahdollisuuksia eli mitä pystytään järjestämään. Markun mielestä kokopäiväisen työntekijän turvaaminen on tärkeää.

Markku haluaa piirin puheenjohtajana kehittää ja tiivistää puolueosastojen ja piirin yhteistyötä. Koko piirin alueella on tärkeää liikkua. Aikaa puheenjohtajuuteen on nyt paremmin kuin aiemmin.

Ykkösasioihin kuuluu myös valmistautuminen kuntavaaleihin. Demareilla tulee olla ehdokkaita joka kunnassa, jotta pystytään vaikuttamaan kunnallispolitiikan kautta. Tavoitteena on saada demareille kannatusta lisää joka kunnassa.

SDP:n toiminnassa on tärkeää hoitaa sekä aluepolitiikkaa että toimia koko Suomen näkökulmasta. Puolueen periaatteiden tulee toteutua kunnissa. SDP:n tehtävä on puolustaa valtakunnallisesti omia arvoja ja viedä niitä yhteiskuntapolitiikkaan.

Tärkeitä asioita tällä hetkellä ovat mm. pienituloisten puolustaminen, maahanmuuttopolitiikka sekä ay-yhteistyö. Tarvitaan elinvoimaista politiikkaa, jotta Suomi pärjää omillaan ja on myös kansainvälisesti arvostettu yhteistyökumppani.

5 kommenttia kirjoitukseen Markku Oikarinen valmis jatkamaan piirin johdossa

 1. Terttu Levonperä os Argillander 12.11.2015 klo 22:15 #

  PT saisi todellakin paremmin näkyä täällä somessa. Nytkin ilmestyi eteeni ihan vahingossa, samoin viime kerralla josta on jo aikaa.
  Mukava olisi sekin, jos tästä muodostuisi sensorttinen oikea tiedotusväline, jossa itse kukin voisi nähdä oman puoluepiirimme sekä työväenyhdistyksen kuulumisia, ja jossa voisi vähän niinkuin ottaa kantaa asioihin, mm. lähestyvien kokousten asialistoihin sekä henkilövalintoihin.

  Terveiset tovereille, jotka tämän lukevat
  ja samantien hyvää joulun odotusta!
  Terttu

  • Terttu Levonperä os Argillander 12.11.2015 klo 22:19 #

   PS.
   Kannatan Markku Oikariselle jatkoa piirin puheenjohtajana!

   Terttu L.

   Markkua kannattaa myös meidän äijä, eli

   Valde Levonperä

  • Terhi Mustakangas 13.11.2015 klo 09:45 #

   Kiitokset palautteesta, juuri näin!

   • Terttu Levonperä os Argillander 13.11.2015 klo 18:17 #

    Oletko Sinä Terhi Mustakangas pää- eli vastaava toimittaja?

    • Terhi Mustakangas 16.11.2015 klo 13:57 #

     Tällä hetkellä teen sitäkin, mutta meillä on myös ollut virallinen toimituskunta.

Vastaa