ylavalikko

Soppatykki liikkeellä – kuntalaiset toivat terveisiä

14.01.2017

Limingan ja Kempeleen demarit tempaisivat viikonloppuna tarjoamalla hernekeittoa kuntalaisille. Tykki oli aamupäivällä Limingan K-marketin edustalla. Sopan syöjät pääsivät jututtamaan Limingan demareita ja heidän kuntavaaliehdokkaitaan.

Yhtenä puuhamiehenä tapahtumassa oli Limingan demareiden uusin jäsen Martti Ristolainen. Martti on innoissaan kuntavaaliehdokkuudesta ja on kokenut, että hänet on otettu hyvin vastaan demareihin.

Limingan nuorin jäsen Heidi Matkaselkä oli liikkeellä pienen poikansa kanssa. Heidi on lähdössä vajaan kuukauden päästä SDP:n puoluekokoukseen edustajaksi, ja kyselikin, mitä mieltä puolueen puheenjohtaja- ja puoluesihteeriehdokkaista ollaan.

Limingasta tykki jatkoi Kempeleen R-kioskin edustalle. Kempeleen demareiden kuntavaaliehdokkaat saivat myös terveisiä kuntalaisilta. Hallituksen toimista oltiin huolissaan ja toivottiin demareille menestystä. Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari muistettiin aktiivisena toimijana pitkältä aikajänteeltä.

Kempeleen demareiden puheenjohtaja Jouko Etelä ja sihteeri Kerttu Mömmö kehuivat tapahtumaa hyväksi ideaksi, ja sovittiinkin, että toistekin ollaan liikkeellä.

Tempaus oli hyvä avaus kevään kuntavaalikampanjointiin. Oli tärkeää saada terveisiä ja toiveita kuntalaisilta. Liminka ja Kempele ovat molemmat kasvukuntia, joten yhteisiäkin teemoja löytyy ehdokkaiden pohdittavaksi.

Terhi Mustakangas, SDP:n Oulun piirin toiminnanjohtaja, Liminka

Ei kommentteja.

Vastaa